Günün Tarihi:10 Aralık 2018

 

 

Kasaplar mesaide


Kurban etinden sucuk yapımının yaygın olduğu Kaynarca'da, vatandaşlar kurbandan kalan fazla etleri kıyma ve sucuk yaptırmak için kasapların yolunu tuttu.

Kaynarca'da her yıl olduğu gibi bu yıl da bazı vatandaşlar, kurbandan kalan etlerini kasaplarda sucuk yaptırıyor. Kaynarca'da kurban etinden sucuk yapımının yaygın olduğunu söyleyen Kaynarca Kumru Kasabı sahibi i Turgay Kumru, ''Kurbandan fazla kalan etleri vatandaşlar sucuk ve kıyma yaptırmak için getiriyor . Özel baharat karışımı ile sucuklar hem daha lezzetli hem de daha uzun ömürlü oluyor. Tabi bu durumda talep de bir hayli fazla oluyor. Geçen yıl 5 Liraya yaptığımız sucuğu ham maddenin zamlanmasına rağmen bu yıl 6 liraya yapıyoruz” dedi. Kıyma ve sucuk yaptırmak isteyen vatandaşların kasaplarda uzun kuyruklar oluştuğu gözlendi. 

29 Eylül 2015 , Salı Bu haber toplam 795 defa okundu.
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Bu Haberi Okuyanlar Bunları da Okudu

Arşivde Tarihe Göre Arama Yap

Arşivde Ara

Site İçi Arama

 


 

 

 

 

altın