İki cenaze iki acı

AK Parti eski İl Yöneticisi Sultan Süleyman Azaklı’nın annesi Zühre Azaklı ve Emekli Müdür Muavini Halit Remzi Köksal vefat etti. Azaklı ve Köksal dün Orhan Cami’de kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildiler.
Azaklı ailesi
Şehrin tanınmış fırıncı esnaflarından ve AK Parti eski İl Yöneticisi Sultan Süleyman Azaklı’nın annesi Zühre Azaklı önceki gün hayatını kaybetti. Tedavi gördüğü Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat eden 82 yaşındaki 5 çocuk annesi Zehra Azaklı, dün Orhan Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tekeler Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Köksal ailesi
Çark Caddesi sakinlerinden emekli Müdür Muavini Halit Remzi Köksal önceki gün hayatını kaybetti. 96 yaşındaki bir çocuk babası Köksal dün öğle namazına müteakip Orhan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Emirdağ Mezarlığı’na defnedildi.
Birlikte kılındı
Azaklı ve Köksal’ın birlikte kılınan cenaze namazlarına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Aktardağan, dost ve akrabaları ile çok sayıda yakınları katıldı.