Çalışanları unutmadılar

Türkiye’nin birçok ilinde altyapı üst yapıda faaliyet gösteren Saitoğlu Binyapı iş ortaklığının Karapürçek’te salt yapısını da taş ören firmalarına ve çalışanlarına iftar verdi.
İftar
Saitoğlu Binyapı iş ortaklığının Necati Aksangur ve Mehmet Can Kurtbeyler Group aile şirketi, çalışanlarına iftar yemeği verdi. Türkiye’nin ilk 150 firması arasında yer alma başarısını gösteren Group, tüm sektörlerdeki çalışanlarına ve yöneticilerine iftar yemeği verdi. İftar sonrasında kısa bir konuşma yapan Group Yönetim Kurulu Başkan Necati Aksangur, “Nice Ramazanlara kavuşmanızı temenni ediyorum” diye konuştu.
Saadet getirsin
Aksangur, “İçinde bulunduğumuz 11 ayın sultanı ve incisi, insan saadetini yakmak isteyen ateşin söndürücüsü olan Ramazan ayının ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin mana ve ehemmiyetini idrak edecek, hakiki mana ve anlamda değerlendirip, istifade etmeyi Allah cümlemize nasip etsin. Daha sonrasında kutlayacağımız Ramazan ayının yurdumuza, tüm İslam alemine, barışa, saadet ve mutluluklar getirmesini Allah’tan dileyerek sizleri selamlıyorum” dedi. İftar programına Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Akyazı Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak iş adamı Mehmet Taşkın vardı.