Genel başkana hazırlık
Has Parti Sakarya İlçe Başkanları yapılan toplantı da bir araya gelerek, Genel Başkanları Prof.Dr. Numan Kurtulmuş’un programını konuştular.
22 Şubat’ta
İl Başkanı Osman İbrahimbaş toplantıda yaptığı konuşmasında, “22 Şubat Çarşamba günü Genel Başkanımız Prf. Dr. Numan Kurtulmuş ‘un katılımı ile gerçekleştirilecek olan Karasu İlçe Kongremiz ve yine aynı gün saat 18:30 da Sakarya Üniversitesinde yine Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş‘un konuşmacı olarak iştirak edeceği ‘’Küresel Medeniyet Krizi ve Çıkış Yolları’’ adlı konferansa katılacaktır” dedi.
Yakışır
Başkan İbrahimbaş, “Genel başkanın katılımı ile gerçekleşecek olan Karasu İlçe Kongresinin partimize yakışır güzellikte ve coşkuda gerçekleşmesi için İlçe Başkanları ile bir araya geldik. Program detayları ve tamamlanması gereken çalışmaları bizzat kendilerine ilettik” dedi.
Karşılamak
Toplantıda ilçe başkanları da görüşlerini paylaşarak gelinen son noktayı değerlendirdiler.
Has Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Özdemir’de, kongre hazırlıklarının bitmek üzere olduğunu, heyecanla Genel Başkanı karşılamak için beklediklerini söyledi. Tüm Sakarya ve Karasu halkını Kongrelerine davet eden Özdemir, destek veren herkese teşekkür etti.
Bu haber, 17.02.2012 12:30 zamanında yazıldı ve toplam 367 kez okundu.
|