|
|
Yılmaz Vural 3 ay SAKARYASPOR'da
Bank Asya 1. Lig’de kalma mücadelesi veren Sakaryaspor’da, üst üste gelen 3 mağlubiyetin ardından Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ın ayrılması üzerine yönetimin Fi-Yapı desteği ile takımın başına getirdiği Yılmaz Vural, dün kendisini 3 aylığına Sakaryaspor’lu yapan imzayı attı.
Kar altında
Sakaryalı olan eski Milli Futbolcumuz AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür’ün araya girmesiyle birlikte Fİ Yapı Sahibi Fikret İnan Sakaryaspor’a destek vermişti. Bu destek üzerine önceki akşam ilimize gelip futbolcularla yemek yiyen Vural, dün sabah ta ilk idmanı Rüstemler’de kar altında gerçekleştirdi.
Ligde kalmak
Vural, öğleden sonrada Başkan Erdal Taşkın ile birlikte yaptığı basın toplantısında Sakaryaspor’un ligde kalması için bu göreve geldiğini belirtirken, “Sakaryalı olarak buraya geldim. Amacımız Sakaryaspor’un içinde bulunduğu şartlara rağmen ligde kalmasını sağlamaktır” dedi.
3 aylık imza attı
Türkiye’nin önde gelen teknik adamlarından olan Yılmaz Vural, zor şartlara rağmen Sakaryalı olması nedeniyle 3 aylık sözleşme imzaladı. Pazartesi günü ise, Fi-Yapı’nın Sahibi Fikret İnan, Hakan Şükür ve Şansal Büyüka Sakarya medyasının karşısına çıkarak yapacaklarını anlatacaklar.
Bu haber, 18.02.2012 13:37 zamanında yazıldı ve toplam 422 kez okundu.
|