Aziz Molla anıldı

1920 yılında işbirlikçi çeteler tarafından öldürülen Kurtuluş Savaşı şehidi Kadiroğlu Aziz Molla, mezarı başında anıldı.
Kaynarca İlçe Mezarlığı’ndaki anma programına CHP İlçe Başkanı Resai Girgin, MHP İlçe Başkanı Niyazi Gökhan, TÜRKAV Kaynarca Temsilcisi Adnan Gürbüz, Aziz Molla'nın torunu Nejat Kandemir, akrabaları ve Kaynarcalılar katıldı.
30 Eylül 1920 tarihinde işbirlikçi çeteler tarafından sırtından bıçaklanarak öldürülen Kadiroğlu Halit Molla'nın Kaynarca'nın kurtuluşundaki önemi hakkında bilgi veren bir konuşma yapan CHP Kaynarca İlçe Başkanı Resai Girgin, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, ülkemizin ve bölgemizin kurtuluşu için canını feda eden İstiklal Şehidi Kadiroğlu Aziz Molla'yı, Kurtuluş Savaşı Gazisi Halit Molla'yı, İpsiz Recep'i ve ebedi dünyaya göçen tüm şehit ve gazilerimizi saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun" dedi.