Arifiye'de renkli kapanış

Arifiye’de Ramazan etkinlikleri hafta sonu gerçekleştirilen programlarla sona erdi. Geleneksel hale getirilerek, Ramazan ayı boyunca düzenlenen etkinlikler dolu dolu geçerken vatandaşın ilgisi de büyüktü.
Gösteriler
Ramazan etkinliklerinde Arifiye'li vatandaşlar ve çocuklar, Hayali Seçkin tiyatrosu tarafından sahnelenen Karagöz Hacivat gösterisini, Ateşbaz Yunus Emre'yi, İllüzyonist Okan Okay'ın birbirinden güzel İllüzyon gösterilerini, Mega Show tarafından sahnelenen gösteri, Grup Mübarek ve Türk Tasavvuf Musikisi Derneği tarafından seslendirilen Tasavvuf Musikisi eserlerini ve semazen gösterileni izleme fırsatı buldu.
Çocuklar
Etkinliklerde çocuklara Miki Mouse, Dufy Duck, Tahta Bacak ve Nasrettin Hoca eşlik etti. Arifiye Belediyesi tarafından etkinliklere katılan konuklara; Osmanlı şerbeti, Osmanlı Macunu ve Pamuk şekeri ikram edildi.
Hafızalar
Ramazan ayının manevi havasını yaşatmaya çalıştıklarını ifade eden Arifiye Belediyesi Başkanı İsmail Karakullukçu, “Nerde o eski Ramazanlar diye hayıflanmak yerine, Gençlerimizin ve çocuklarımızın Ramazan ayını bayram havasında geçirmesini, bu güzel günlerin hafızalarında tatlı bir anı olarak kalmasını amaçladık. Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu tepkilere bakarak ta bunu bir nebze de olsa başardığımız kanaatindeyim” dedi.