Kupa Akkoç’un

Orta Okullararası Küçük Erkekler Futbol İl Birinciliği Erenler’de yapıldı
Büyük ilgi gören final maçlarında önce 3ncülük-4ncülük, ardından da 1ncilik-2ncilik maçları gerçekleşti. Maçların ardından ise kupalar ve madalyalar verildi.
Ahmet Akkoç şampiyon
Final maçı Ahmet Akkoç-Mustafa Kemal Atatürk orta okulları takımları arasında yapıldı. 15’er dakikalık 2 devrede takımlar gol atamayınca, maç 0-0 bitti. Okul sporları kuralları gereği doğrudan 3’er penaltı atışları yapıldı. Penaltı atışları sonucunda rakibini yenen Ahmet Akkoç, şampiyonluk kupasını kaldıran isim olurken, Mustafa Kemal Atatürk Takımı ikinci oldu.
3ncülük-4ncülük
İl birinciliği final grubunda 3ncülük-4ncülük maçını Nuri Bayar, Ferizli orta okulları oynadı. Nuri Bayar Ortaokulu maçtan 3ncü, Ferizli Ortaokulu ise 4ncü olarak ayrıldı. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü (SGHSİM) Spor Şube Müdürü Murat Acar ve Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) Genel Başkanı Yaşar Zımba, Erenler İlçe Spor Müdürü Yavuz Cangır, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, TÜFAD Sakarya Şube Başkanı Tamer İlaçan, Yönetici Süleyman Özkan, Sinan Koldaş, Mehmet Akova ve Atilla Eker tarafından verildi.
Suat Beyenal
--------------------------------------