Muhtarlar toplantıda

Taraklı Kaymakamı Cihat Koç, başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda ilçeye bağlı mahalle muhtarları toplantısı yapıldı.
İyi hizmet
Kaymakam Cihat Koç’un açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, ilçenin genel sorunları ele alınarak değerlendirildi. Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman İlçe Emniyet Amiri Cem Çiftçi, İlçe Jandarma Komutanı Levent Pırtıcı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Gündüz’ün de hazır bulunduğu toplantıda koşan Kaymakam Cihat Koç, “Şu anda en önemli gündemin, hizmetin en güzelini hak eden vatandaşımıza hizmetin en iyisini sunmaktır. Vatandaşımız hizmetin en iyisine layıktır ” diye konuştu.
Birlik ve beraberlik
Koç, “Çocuklarımız ve torunlarımız daha güzel yaşasınlar, birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşasınlar. Bütün derdimiz budur. Sizlerden isteğim en iyi şekilde görev yapmanızdır” diye konuştu. Konuşmasının ardından Kaymakam Koç, muhtarların sorunlarını dinledikten sonra toplantı sona erdi.