Kabul edilemez olay!

Pamukova Devlet Hastanesi acil servisindeki doktorun tedavisini yapmaya çalıştığı yaralı yakınları tarafından darp edilmesi olayına yönelik tepkiler sürüyor.
Düğünde kavga
Alınan bilgiye göre, Pamukova İlçesi’nde bir düğünde kavga ederek yaralanan kişi, Pamukova ilçe Hastanesi'ne tedavi için geldi. Yaralının muayene edildiği esnada yakınları, acil servis doktoru Mehmet Alp ile yaralının Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmesi konusunda tartıştı.
Tartışma büyüdü
Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle doktor Alp, yaralı yakınları tarafından darp edildi.Bu sırada kavgayı önlemek isteyen polis ekipleri ve yaralı yakınları arasında da arbede yaşandı.
Polis müdahale etti
Polis ekipleri de kavgayı önlemek için biber gazı sıkarak müdahalede bulundu. Olayın ardından yaralı yakınları ekiplerce gözaltına alındı. Darp edilen doktor ise olay sonrası iş göremez raporu aldı. Pamukova Kaymakamı Recai Karal ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Durmuş, doktor Mehmet Alp'e geçmiş olsun dileklerini iletti.