Günün Tarihi:24 Haziran 2021

Ekmek yapmayı öğreniyorlar


Avrupa fırıncılık sektöründe önemli bir işletme olan Bakery Group, Sapanca Turizm MYO Aşçılık Programı ekmek yapım teknikleri dersinde öğrencilerle buluştu.

Şeflerin elinden uygulamalı eğitim gören aşçılık programı öğrencileri, mutfaklarında kendi ekmeklerini yaptılar. Uygulamalı ve teorik işlenen derste öğrenciler, ekmek yaparken dikkat edilmesi gereken temel esasları şeflerden dinleme imkanı buldular.  Eğitimin sonunda Sapanca Turizm MYO adına aşçılık programı öğretim görevlileri Taner Öztürk ve Evrim Karaca tarafından Lalorinne Bakery Group çalışanları; Şef Merve Burcu Akbulut, Şef Barış Badur, Şef Yüce Küçükyılmaz’ a teşekkür belgeleri takdim edildi. 

5 Aralık 2018 , Çarşamba Bu haber toplam 589 defa okundu.
YASAL UYARI:Haber portalımız 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır Yayınlanan fotoğrafların yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, önceden yazılı izin gerektirir. Portalımızda yayınlanan haberler ise, kaynak gösterilmek ve portalımızın ilgili sayfasına link verilmek koşuluyla yeniden yayınlanabilir.

Bu Haberi Okuyanlar Bunları da Okudu

 

 

 

 

Arşivde Tarihe Göre Arama Yap

Arşivde Ara

Site İçi Arama

 


 

 

 

 

SAKARYASPOR PUAN DURUMU