Karakullukçu gençlerle buluştu

AK Parti’den Arifiye’de yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu İlçe Gençlik Kolları ile kahvaltı bir araya geldi. Programda seçim çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen AK Gençler’den Karakullukçu’ya destek geldi.
Gençlerden destek
AK Parti Arifiye Gençlik Kolları üyeleri düzenlenen kahvaltı programında Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programa İlçe Başkanı Ali Başar ve Büyükşehir Meclis Üyesi Ahmet Safitürk’te katıldı. Açılış konuşmasını yapan Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Can Tanç, “Belediye Başkanımız İsmail Karakullukçu’nun yeniden aday gösterilmesinden çok büyük mutluluk duyduk. Gençlik Kolları olarak başkanımıza en güçlü desteği vereceğimizin sözünü kendisine veriyoruz. İnşallah kapı kapı, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak hep birlikte güzel işlere imza atacağız.”
Fikirleriniz önemli
Gençlerle sohbet eden Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, “Arifiyemizi geliştirmek için her zaman var gücümüz ile çalışıyoruz. Siz değerli genç kardeşlerimin de fikirleri her zaman benim için önemlidir. Bundan sonra da Allah’ın izniyle Arifiye’miz için çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile programa ev sahipliği yapan Gençlik Kolları Başkanıma ve siz değerli kardeşlerime çok teşekkür ederim” dedi.