40 bin lira çarptılar!

Sakarya polisinin düzenlediği operasyonla Denizli’de yakalanan ve 104 vatandaşı fuhuş bahanesiyle toplam 40 bin TL dolandırdıkları öne sürülen iki evli çiftten oluşan 4 kişilik ekip Adliye’ye sevk edildi.
İnternet sitesi
Sakarya İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, internet sitelerine fuhuş yapma bahanesiyle telefon numarası vererek aralarında Sakarya’nın da olduğu 40 ayrı ilden bu telefonları arayan 104 vatandaşın 40 bin TL parasını kendi hesaplarına gönderttiklerini tespit ettiği 4 şüphelinin peşine düştü.
Bir aylık takip
Yaklaşık 1 ay boyunca teknik takibe alınan şüphelilerin Denizli’de oldukları tespit edildi. Tespit üzerine harekete geçen polis ekipleri şüphelilere ait adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Operasyonlar sonucu, K.A. (24) ile kocası M.M.A. (33) ve E.Ö. (42) ile kocası olan M.Ö. (49) gözaltına alındı.
Adliyeye gönderildi
Şüpheliler Denizli’de ki işlemlerinin ardından önceki gün getirildikleri Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde sorguya alındı. Burada da işlemleri tamamlanan 4 şüpheli dün adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin fuhuş yapacaklarını öne sürerek, telefon ile görüştükleri kişileri dolandırıp hesaplarına para yollattıkları ifade edildi. Mahkemece E.Ö ile M.Ö. serbest bırakılırken, K.A. ile eşi M.M.A. tutuklandı.