Puanlar kardeş payı

Taşkısığıspor ile Yuvalakspor 3-3 berabere kaldı.
1’inci Amatör Ligin C Grubunda zirveyi yakından ilgilendiren maçta Taşkısığıspor ile Yuvalakspor kozlarını paylaştı. Erenler Atatürk Stadında sahnelenen zevkli maçta büyük çekişme yaşandı. Taşkısığıspor’un Ramazan (2) ve Murat, Yuvalakspor’un ise Bedirhan (2) ve Serkan ile golleri sıraladığı karşılaşma 3-3 sona erdi
Son haftalarda yakaladıkları çıkış ile C Grubunda zirveyi zorlayan Taşkısığıspor ve Yuvalakspor, önceki gün müthiş bir maça imza attı. Furkan Şen’in yönettiği karşılaşma, Yuvalakspor’un 90’ncı dakikada bulduğu gol ile 3-3 sona erdi. Maçın ardından yaşanan gerginlik ise, emniyet güçlerince önlendi.
C Grubunda liderlik koltuğunun peşinde olan Akyazı temsilcisi Yuvalakspor, önceki gün çıktığı maçta son dakika golü ile 1 puanı aldı.