Hasan Ali Çelik oğlunu evlendirdi

22.23 ve 24. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili olarak görev yapan Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik'in oğlu Abdullah, Barlak ailesinin güzel kızı Deniz ile hayatını birleştirdi.
Bülent Arınç
Semiha- Hasan Ali Çelik çiftinin yakışıklı oğlu Abdullah, Sabiha-Cemalettin Barlak çiftinin güzeller güzeli kızı Deniz; Karasu yolu üzeri Reisoğlu Restoranında gerçekleştirilen düğün töreniyle dünya evine girdi. Çiftin nikahını Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin kıydığı düğün cemiyetinde nikah şahitliklerini ise TBMM eski Başkanı ve AKP kurucularından Bülent Arınç ve davetliler üstlendi.
20 şahitli nikah
Sakarya İl Müftüsü Hasan Başiş, nikah sonrası çifte Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş adına Kur’an-ı Kerim hediye etti. Renkli görüntülere ev sahipliği yapan cemiyette 20 nikah şahidi yer alırken, Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, şahitlerin bekletilmemesi için hepsinin adına tek şahit olarak söz aldı. Nikah cüzdanını ise gelin hanıma Arınç taktim etti. Düğün cemiyetine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç’ın yanı sıra, il protokolü, daire müdürleri, siyasiler, eğitimciler, spor ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları, belediye başkanları ve davetliler katıldı.